Petrov crede ca va ramane la Caterham si in sezonul 2013

Petrov crede ca va ramane la Caterham si in sezonul 2013
   In urma unui debut semireusit la Renault, in sezonul 2010, rusul Vitaly Petrov nu a reusit sa impresioneze suficient de mult si, dupa doar doua sezoane la echipa constructorului francez (actualmente Lotus), s-a vazut nevoit sa plece, in ciuda sumelor consistente de bani pe care le aducea. Si-a gasit repede o echipa noua, e drept, nu una de top, nici macar de mijloc, dar cel putin este pilot titular si, alaturi de Kovalainen, a facut o treaba buna pana acum la Caterham, drept pentru care se pare ca ii va fi prelungit contractul si pentru sezonul 2013 de Formula 1.

Cred ca dupa luna august voi sti mai multe in ceea ce priveste viitorul meu. Acum nu exista decat speculatii despre diferiti piloti, cum ar fi ca Felipe Massa va fi dat afara de catre Ferrari, si acestea , mai mult ca sigur, vor continua pana la sfarsitul sezonului. Cel mai important lucru este ca echipa este multumita de mine, au declarat asta in presa si mi-au spus si mie personal. Daca ar exista zvonuri despre mine ca as pleca de la Caterham, sau ca as fi dat afara, probabil ca as fi nelinistit, dar, pentru ca am rezultate bune si lucram bine in cadrul echipei, nu vad nici un motiv sa se intample asa ceva.

Nu cred ca putem avea un anumit obiectiv, este greu de raspuns cu privire la obiectivele noastre, deoarece nu stiu la ce sa ma astept. Cand eram la Renault, deja stiam in acest moment al sezonului ca monopostul nu este rapid, ceea ce insemna ca ajungerea in top 10 era dificila, dar posibila. Dar la Caterham, diferenta intre noi si Toro Rosso este prea mare si, pana acum, nu am atins nivelul la care sa putem da predictii exacte. Este inca dificil sa spunem la ce rezultate sa ne asteptam in urmatoarele curse.