Monisha Kaltenborn: Pe raportul intermediar scrie satisfacator


pe raportul intermediar scrie satisfacator   Dupa ce a fost in mijlocul unor speculatii legate de mutarea la alte echipe din sezonul viitor, inclusiv la Ferrari, iata ca Sergio Perez pare  ca va ramane si anul urmator la echipa elvetiana Sauber. Cel putin asa pare sa spuna atitudinea Monishei Kaltenborn, presedintele celor de la Sauber.

   Ne decidem pilotii pentru un sezon intreg, asa ca din acest punct de vedere nu va fi nici o schimbare. Nu suntem ingrijorati, sunt in mijlocul unui sezon care speram noi sa se dovedeasca de succes, cel putin asa se pare pana acum, si pilotii nostri trebuie sa ramana concentrati numai pe acest sezon. In ceea ce priveste viitorul, nu suntem pusi sub presiune si nu-mi fac probleme din aceasta cauza.

   Privitor la o eventuala scadere de forma a japonezului Kamui Kobayashi in ultimele curse, Monisha Kaltenborn a spus ca mai degraba este vorba de ghinion.

   Nu sunt sigura performantele sale au scazut comparativ cu Sergio Perez. Cred mai degraba ca rezultatele nu ilustreaza adevarul. Kamui a aratat o forma buna, dar, intr-adevar, a fost lovit putin de ghinion. De doua ori in calificari au fost ceva probleme cu monopostul, numai al lui, si, pe de alta parte, strategia riscanta pe care Sergio Perez a adoptat-o in Malaezia a dat roade si l-a adus in prim-planul cursei.

   As spune asadar, ca au fost cativa factori in favoarea lui Sergio, iar cativa in defavoarea lui Kamui. Dar, cu jumatate de sezon in fata noastra, Kamui poate performa ca si Sergio. 

   In ceea ce priveste performantele celor doi piloti ai echipei, Kaltenborn a calificat-o drept satisgacatoare.

   As vrea sa evidentiez faptul ca ambii sunt intr-o panta ascendenta in ceea ce priveste experienta. Kamui Kobayashi este la al treilea sau sezon in formula 1, iar Perez la al doilea. Au dezvoltat o buna comunicare cu inginerii lor si cu intreaga echipa, si sunt intotdeauna bineveniti la fabrica, avand in vedere ca datele lor sunt foarte mult pretuite. Cred, de asemenea, ca amandoi se comporta foarte bine; bineinteles ca temperamentul mai poate scapa de sub control cateodata, deoarece sunt tineri. Deci, pe raportul intermediar, scrie SATISFACATOR, a declarat Monisha Kaltenborn pentru siteul oficial al F1.