Maldonado a comis-o din nou

Maldonado a comis-o din nou
   Despre venezueleanul Pastor Maldonado s-au scris si s-au spus multe anul acesta, dupa ce a fost implicat in mai multe incidente de cursa pe parcursul diverselor etape din calendar. Astfel, de-a lungul timpului, i-au cazut victime Lewis Hamilton, Sergio Perez, Pedro de la Rosa si Paul Di Resta, unii dintre acestia de mai multe ori chiar.


   Iata ca Pastor nu s-a dezmintit nici cu ocazia unei demonstratii de Formula 1 pe care trebuia sa o faca chiar la el acasa, in capitala Venezuelei Caracas. Aceasta demonstratie era planificata in cadrul unei zile dedicata sportivilor din Venezuela, iar Maldonado trebuia sa parcurga cu monopostul sau de Formula 1 12 tururi, pe un circuit amenajat in baza militara Fuerte Tiunas, in fata unui public de circa 20.000 de oameni.

   Dupa numai 2 tururi insa, monopostul sau Williams FW33, se pare ca din cauza denivelarilor existente pe covorul asfaltic, a derapat si a intrat in tete-a-que. In urma acestui incident, suspensia fata a monopostului a avut de suferit, iar demonstratia lui Maldonado a trebuit sa fie intrerupta. Noroc cu compatriotul sau din GP2 Rodolfo Gonzalez, care a salvat situatia, dupa ce a facut o demonstratie pe parcursul a 8 tururi.