Alonso este in cea mai buna forma a carierei

Alonso este in cea mai buna forma a carierei   Cu 9 curse ramase de disputat, situatia in clasamentul general al pilotilor ramane destul de incordata, Fernando Alonso avand un avans de 40 de puncte ce poate fi pierdut insa foarte usor, mai ales ca monopostul Ferrari nu este cel mai performant. La panda stau cei doi driveri Red Bull Racing, Mark Webber si Sebastian Vettel, dar si Lewis Hamilton si revelatia acestei prime jumatati a sezonului, finlandezul Kimi Raikkonen. Toti cei 5 au sanse reale la castigarea campionatului anul acesta, insa Rubens Barrichello crede ca, la sfarsitul sezonului, lupta se va da intre Alonso si Vettel.

   Alonso este in cea mai buna forma a carierei lui. Nu are cel mai rapid monopost, dar compenseaza el acest lucru, iar urmaritorii sai isi iau unul altuia din puncte. La final, va fi un duel intre Alonso si Vettel.

   Referitor la fostul sau coechipier de la Ferrari, septuplul campion mondial Michael Schumacher, Barrichello a declarat ca ii cum a abordat acesta problemele si ca banuia cat de greu ii va fi lui Schumacher dupa o pauza de 3 ani sa revina la forma ce l-a consacrat. Cat despre celalalt pilot revenit in lumea Formulei 1 tot dupa o absenta de 3 ani, Kimi Raikkonen, Rubens s-a declarat surprins de faptul ca acesta a avut mult mai putine probleme decat Schumacher in ceea ce priveste adaptarea.